BOKA TID ONLINE

Dags att boka in ert äventyr? Då har ni kommit rätt!

Ni gör detta enklast genom att fylla i vårt bokningsformulär på denna sida.

Välj önskad tid och datum i kalendern och fyll i efterfrågade uppgifter i formuläret så att vi vet vilken form av paintball ni avser spela, samt hur många deltagare ni är och eventuella tillägg.

Om önskat datum är markerat i rött, så kan det fortfarande vara möjligt för er att boka in er den dagen. Den röda markeringen indikerar att ett eller flera pass redan är tagna, men det kan finnas tider kvar att välja. Bara att klicka och se vad som är tillgängligt.

Ert äventyr börjar nu!

Glöm inte att läsa våra hyres- och bokningsvillkor så att ni vet vad som gäller på plats och vid eventuell avbokning.

OBS! Om ni inte fått en bokningsbekräftelse skickad till er inom 12 timmar, kika så att det inte fastnat bland er skräppost. Om det inte ligger där, ring, mejla eller kontakta oss genom Facebook messenger, så kikar vi på det.

Bra att veta

Låt oss reda ut skillnaden på dessa två.

Standard Paintball är traditionell paintball med 0.68 kaliber boll. Detta är den form av paintball de allra flesta känner till och älskar. Som bekant så kan dess träffar, lite beroende på avstånd och hur mycket skydd ni väljer att ha på er, kännas mer eller mindre. Det faktum att det kan komma att svida till vid träff av en paintball, är del av den adrenalinhöjande spänningen som många söker i denna aktivitet, men det är inte för alla och därför har vi valt att även erbjuda Low Impact Paintball som alternativ.

Low Impact Paintball är det mildare alternativet – samma spänning, men utan dess sting. Vi använder oss av en mindre 0.50 kaliber boll, som i samma hastighet som vid Standard Paintball spel, bara ger ca ⅓ av dess anslagsenergi, vilket resulterar i en betydligt mildare träff som deltagare från 10 års ålder kan hantera. Detta är inte bara för de yngre, utan för alla som söker spänningen och lagandan som Paintball kan erbjuda, men gärna slipper stinget som kan komma med Standard Paintball.

För mer information om Low Impact Paintball, klicka här.

Minsta gruppen vi tar är på 6 deltagare, såvida vi inte kan boka in er med en annan grupp.

Det går det att spela med färre deltagare, men vårt minimipris ligger på 2100 SEK/grupp, vilket motsvarar Startpaket för 6 deltagare.

Om ni önskar spela med fler deltagare så kan ni öppna upp er bokning för andra att eventuellt ansluta sig till er. Ni gör detta genom att välja ”Nej, vi välkomnar att fler ansluter sig till vår grupp.” på frågan om ni önskar spela som ett Slutet sällskap i bokningsformuläret.

Om ni föredrar att spela själva så lämnar ni det som ”Ja, vi vill spela ensamma.

För Standard Paintball kan vi ta emot sällskap på upp till 40 st. deltagare och 18 st. för Low Impact Paintball,

För större grupper som vill ha mildare sting i träffarna hänvisar vi till Standard Paintball spel men med valet Juniorer under 13 år när ni fyller i ålder i vårt bokningsformulär. Då kommer ni att få spela med vanlig Standard 0.68 kaliber boll men med en reducerad utgångshastighet på 20-25% av vad vi kör som standard.

Önskar ni boka med kort varsel med avsikt att komma ut samma dag, då är det alltid bäst att ringa eller gå via chatten så kan vi se om det går att lösa.

Då vi planerar och förbereder för bokningar dagen innan, så är det alltid bäst att boka med lite framförhållning. Av denna anledning går det inte att välja dagens datum när ni bokar via formuläret här på hemsidan.

Ibland är det dock så att spelsuget infinner sig plötsligt och då är det bara att ringa och se om det går att styra upp något.

OBS! Det tillkommer en avgift på 500 SEK för bokningar med kort varsel där ni önskar spela samma dag som ni bokar.

 • För att få boka så måste ni ha fyllt 18 år. När du bokar blir du automatiskt bokningsansvarig.
 • Tänk på att ni inte är inbokade utan att vi skickat en bokningsbekräftelse. Det är därför viktigt att ni stämmer av att ni erhållit bokningsbekräftelsen.
 • Er e-post adress kan komma att sparas för att kontakta er i framtiden med erbjudanden för just tidigare kunder.
 • Bokar ni via SMS, chat eller telefon är det viktigt att kolla att ni fått bekräftelsen, den kan t.ex. hamnat i skräpposten eller att det råkat skrivas ner fel e-post adress. Er bokning står sig oavsett om ni läst bekräftelsen eller inte. Vi tar inte ansvar för om fel e-post adress används eller om ni inte läst bekräftelsen.
 • Vi rekommenderar alltid att boka via hemsidans bokningsformulär.
 • Bokar ni via telefonen så godkänner ni automatiskt våra bokningsvillkor.
 • Det är den som är bokningsansvarig som har ansvar för att avbokning sker i rätt tid om ni vill undvika debitering för spel som inte kommer att genomföras.
 • Avgiftsfri avbokning måste ske senast två (2) arbetsdagar innan spel. Vi debiterar 100% av spelavgiften om ni avbokar när det är mindre än två (2) arbetsdagar kvar till spel, samt om ni inte dyker upp vid er speltid.
 • Spelavgiften utgår från avtalat pris räknat på antalet anmälda deltagare.
 • Avbokning ska alltid ske skriftligt via e-post och ni får alltid en bekräftelse på att det är avbokat. Får ni inte det är den inte avbokad, ring då in så hjälper vi dig skicka in en skriftlig avbokning eller mejla igen. Se till att den skickas till info@lummelundapaintball.se.
 • Bokar ni inom två (2) arbetsdagar från spelstart har ni tills kl. 19.00 samma dag att avboka kostnadsfritt så länge ni inte bokar för spel samma dag. Vid sen avbokning debiterar vi 100% av avtalat pris räknat på antalet anmälda deltagare.
 • Bokar ni spel för samma dag kan ni inte avboka kostnadsfritt. Vid sen avbokning debiterar vi 100% av avtalat pris räknat på antalet anmälda deltagare. Avgiftsfri ombokning måste ske senast 1 arbetsdag innan spel. En ombokad tid går inte att avboka kostnadsfritt om den första ombokningen gjordes efter avbokning fristen gick ut.

Klicka här för att läsa våra fullständiga bokningsvillkor.

Vi fakturerar alltid ansvarig kontaktperson för eventuell avbokningsavgift.

Glöm inte att ladda ner våra Hyresvillkor.

Om du är under 18 år så måste du skriva ut en kopia och ta med ett av målsman signerat exemplar.

Kalendern laddas...
-
Tillgängliga
 
-
Bokade
 
-
Avvaktande