Paintball2023-05-20T17:41:25+02:00

PAINTBALL

Ett färgglatt & adrenalinfyllt äventyr!

Ett färgglatt & adrenalinfyllt äventyr!

PAINTBALL

Välkommen ut till Take Aim Gotland – Action Center, för en rolig och spännande dag till ett bra pris! Vi erbjuder en varierad paintball upplevelse i skogsmiljö, ca 2 mil norr om Visby året runt!

Vi har en stor och fin skogsbana med både naturliga och tillbyggda hinder med möjlighet till många olika speltyper med en massa tillbehör så som ammunitionsbälte, kanindräkt, färg- och rökgranater, bombsimulator för scenario spel och mycket annat – allt för att maxa din upplevelse!

Prova Capture the Flag, Drop-Point, Domination, eller varför inte ge sig i kast med ett scenariospel och desarmera bomber, detta för att nämna några av de många speltyper som finns att köra ute hos oss.

För mer info, läs på under speltyper. Utöver de som finns listade där så kan ni alltid ta med er egna förslag. Paintball som aktivitet kan utövas på många olika sätt.

Vi tar emot sällskap, stora som små på upp till 40 deltagare. Ta med kollegor, släktingar och vänner. Kombinera gärna med svensexa, möhippa, team-building, studentspex mm.

Svårt att få ihop ett gäng för att boka in en egen tid? Inga problem! Vi kör regelbundet öppna spel på söndagar, men det kan även hamna under vardagar. Spana in avsnittet om Öppet spel eller kika på vår Facebooksida för att ta del av när närmaste öppna spel blir av. Vi tar emot registreringar till dessa spel direkt över hemsidan och Facebook event, men det går lika bra att anmäla sitt deltagande via e-post, SMS eller telefon.

Vi har öppet alla dagar i veckan enligt överenskommelse.

OM OSS

Lummelunda Paintball, numera Take Aim Gotland – Action Center, etablerades år 2004 på norra Gotland i Lummelunda socken. Vi har sedan dess flyttat vår verksamhet till Lokrume, strax söder om Tingstäde till ett större spelområde där vi successivt breddat både vårt paintball utbud och introducerat nya aktiviteter, så som Low Impact Paintball, Archery Tag och Lasertag.

Vi jobbar ständigt på att förbättra banan och vår utrustning med din upplevelse i fokus. Med snart 20 år i branschen är vi säkra på att vi kan leverera en fantastisk paintball upplevelse för dig och ditt sällskap.

TRE GODA SKÄL ATT SPELA HOS OSS

SPÄNNANDE BANA

Stor skogsbana med både naturliga och tillbyggda hinder med möjlighet till många olika speltyper med massa tillbehör så som ammunitionsbälte, kanindräkt, stationära och mobila bombsimulatorer för scenario spel och mycket mer – allt för att maxa din upplevelse!

KVALITÉ

Hos oss spelar ni med välvårdade markörer som rengörs ut- och invändigt mellan varje spel för att säkerställa god funktion och förebygga spelavbrott. Vi kör enbart med välbeprövad boll av riktigt god kvalité för alla årstider – sommar-, off-season- samt vinterboll.

ALLTID REN UTRUSTNING

Vi erbjuder heltäckande utrustning som tvättas mellan varje grupp. Ingen ska behöva spela i någon annans svettiga plagg.
Ni får kamouflage overaller, skyddsväst, hals- och nackskydd, handskar, mikrofiberduk, keps eller luva samt skyddsmask med dubbelglaslins. Masker finns att välja som helhjälm eller lite luftigare standard utförande.

ÖPPET SPEL

Svårt att få ihop folk till eget sällskap? Kika i vår kalender och anmäl deltagande till våra öppna spel

VÄLJ BLAND EN MASSA OLIKA SPELTYPER

Conquest

Conquest går ut på att kontrollera så många sektorer på spelområdet som möjligt. Ni tar kontroll över en sektor genom att hissa flaggan i lagets färg. Det lag med flest sektorer i sin ägo när matchtid går ut, vinner.

Assault

Assault har ett attackerande och ett försvarande lag. Attackerande lag har i uppdrag att hitta och spränga skyddsobjekten innan speltiden tar slut. Försvarande laget ska stoppa dem.

VIP SPEL

VIP spelet går ut på att ena laget ska eskortera en utsedd VIP från punkt A till punkt B. Motståndarna har i uppdrag att stoppa dem från att nå målet. Spelet tar slut då VIP når punkt B eller då VIP träffas av på masken/”headshot”.

SPÖKBOLL

Spökboll går ut på att markera och ta in motståndare till det egna laget så att det blir störst eller tills det bara finns ett vinnande lag kvar på spelplan. Spelet går på tid. Exakt tid beror på antalet deltagare.

GATHER THE FLAGS

Det kommer att finnas 3 – 5 flaggor av röd, respektive blå färg. Dessa är utplacerade på banan på förutbestämda platser. Spelet går ut på att vara snabbast med att plocka hem samtliga flaggor från motståndarens planhalva.

DOMINATION

I Domination går det ut på att erövra och kontrollera en eller flera punkter och försöka hålla dem längre än motståndarlaget. Vinner gör det lag med längst tidsinnehav av kontrollpunkterna.

CAPTURE THE FLAG

Capture the flag går ut på erövra motståndarnas flagga. För att flaggan inte ska försvinna i skogen så har vi valt att använda bilhorn istället för en fysisk flagga.

COUNTER STRIKE

Counter Strike känner de flesta igen. Det populära dataspelet som varit med oss sedan 1999 har i sig en rad olika spelsätt. Vi har valt att fokusera på det mest populära – Bomb defuse!

Vad säger våra besökare?

Idag var det ett gäng som har haft kul vid er och lattjat i 3 timmar 
Dom bokar snart igen Tack för snabba svar och att ni tog hand om dom!

Åsa

Bästa barnkalaset med Lasertag hemma i trädgården. Blivit en snackis bland alla kompisar

Niklas

Bästa paintball på Gotland. Banan är grym

Daniel

Grymt bra bana och instruktörer. Mycket seriöst upplägg på spelen. Ett stort plus på de två kamerorna som satt på kaptens-hjälmarna så att man kan se matcherna efteråt.

Magnus

Fantastiskt rolig bana och trevlig personal. Oväntat men kul att ni har öppet året runt. Vi har nog aldrig haft roligare i mellandagarna än såhär 

Göran

Vi hade skitkul hos er i helgen!

Var över all förväntan. Vi kommer garanterat tillbaka!

Jacob

Proffsiga instruktörer, härlig dystopisk bana och bra utrustning. Gjorde en bra svensexa ännu bättre!

John

Jag och hela mitt gäng var helnöjda och kände att vi verkligen fick valuta för pengarna. Alla var glada och nöjda när vi gick därifrån. Det kommer vara ett samtalsämne under lång tid.

Rekommenderas varmt. Jättetrevlig och kunnig personal och frivilliga som var med och körde med oss!

Kitty Senby

Super gode instruktører gode til at forklare regler tydeligt på svensk og engelsk

Laila

Bra personal som bryr sig om spelet och folket som kommer för att spela och ha roligt rekommenderar detta om du ska spela paintball på Gotland

Linus

Tack för en sjukt rolig dag i skogen, det var grymt. Bra mottagande och riktigt bra spel! Alla var jättenöjda.

Jimmie

Vinsta Scoutkår är supernöjda med dagen på Paintball banan. Återkommer helt säkert nästa år när vi kommer till Gotland

Tommy

Första gången… Det var för jäv** kul, blir mer vill jag lova!

Sonny

Nyheter och Erbjudanden

Gotlands roligaste paintball bana!

Upplev Paintball i skogsmiljö på Gotlands roligaste recball bana. Här finner du både naturliga och tillbyggda hinder i form av träd, buskar, torn, husvagnar mm. Vår bana är stor och listigt utformad med möjlighet till många olika speltyper för att passa både små som stora sällskap upp till 40 [...]

Företagspaket

Vi har tagit fram fem olika grupp paket med företag i fokus. Vi har valt att kalla dessa för Företagspaket, men ni kan givetvis boka in ett av dessa paket även i andra konstellationer. Dessa paket är framförallt till för att underlätta för er som funderar på att boka åt [...]

Low Impact Paintball

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett nytt alternativ till “traditionell” 0.68 kaliber paintball - Low Impact Paintball. Vår nya utrustning - Tippmann FT-50, är en något lättare variant på paintballmarkör som använder en mindre 0.50 kaliber paintball men som fortfarande är semiautomatisk, drivs av komprimerad luft och [...]

Till toppen