Öppet Spel

Ibland kan det vara svårt att få ihop nog med folk för att boka in ett spel. Lyckligtvis så har vi på Lummelunda Paintball i samarbete med Gotlands Paintballklubb, regelbunden aktivitet på söndagar året runt samt onsdagskvällar under perioden juni-sept. Exakt tid kan komma att variera, men vanligtvis kör vi dagsspel med start kl. 11 och kvällsspel med start kl. 18:00. Under riktigt varma väderförhållanden kör vi mestadels kvällsspel.

Om du är sugen på att komma ut och spela så är det bara att stämma av med oss att det faktiskt är spel den onsdag eller söndag som ni vill spela så att ni inte åker ut till oss i onödan. Detta gör ni enklast genom att kika i vår kalender där vi utlyser våra Drop-in spel. Det går även bra att lyfta på luren och slå oss en signal.

Om ni istället för att ringa, väljer att använder er utav kalendern så kommer ni att navigera er till det spel ni vill gå på och anmäla er direkt genom vårt formulär.

Om ni är ute i god tid så ser vi helst att ni anmäler genom formuläret, lämnar oss ett e-post meddelande, SMS eller ringer och informerar om att ni kommer att dyka upp och vilken tid ni kommer att ramla in samt vilket startpaket ni önskar. Vet vi i förväg så kommer er utrustning att stå redo när ni kommer och allt rulla på lite smidigare.

Om ni ringer på speldagen efter att det dragit igång och inte får svar så är vi säkert själva ute och spelar. Vi ringer då tillbaka så snart vi kan. Det är dock inget krav att ringa i förväg, men det är att rekommendera, speciellt om ni är ett större gäng som tänkt ramla in. Då kan det vara klokt att kontrollera så att det kommer att finnas utrustning till er alla.