VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE COVID-19 OCH VÅRA RUTINER OCH ÅTGÄRDER!

I dessa oroliga tider vill vi på Lummelunda Paintball informera dig som kund hur vi hanterar och rengör vår utrustning som ni använder hos oss.  Hygien och renlighet har alltid varit i fokus hos oss då vi hanterar grupper som utför en fysisk aktivitet. Ingen ska behöva ta på sig ett svettigt plagg eller kladdig mask. Det ska vara rent och fint.

Under rådande omständigheter med covid-19 har detta blivit viktigare än någonsin tidigare. Vi tänkte därför gå igenom våra rengöringsrutiner och åtgärder så att det inte ska förekomma några oroligheter eller frågor.

All vår utrustning är nytvättad när de ska användas.

  • Masker och markörer rengörs med såpvatten och desinfekteras med alkoholrengöring för att döda bakterier och virus efter varje användning.
  • All textil är nytvättad när ni får den. Detta omfattar skyddsväst, overall, hals- och nackskydd, handskar, keps/luva samt mikrofiberduk.
  • Om ni skulle behöva byta någon del av er utrustning med anledning av fel storlek, lägger ni det ni önskar byta ut bland våra tvättsäckar. Ni lägger dem INTE bland den oanvänd utrustning.
  • Det finns handsprit på plats så att du kan se till att alltid ha rena händer.

Det räcker inte att vi håller utrustningen ren och tillhandahåller handdesinfektion. Kom ihåg att hålla avståndet till varandra. Det är ingen närkontakt inom Paintball, så låt paintballkulorna göra jobbet och markera era motståndare på håll. Vi har alltid en avståndsregel som säger att ni ej bör skjuta på någon inom 3 meter eller närmre så det förefaller redan självklart inom Paintball att hålla ett ännu längre avstånd än Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Paintball ute hos oss är en gruppaktivitet som utförs under de bästa tänkbara förhållande, då vi alla vistas utomhus i friska luften under hela besöket på ett drygt 45 000kvm stort område. Det är med andra ord inga problem att hålla avstånd till varandra och således hålla nere smittorisken.

Vi uppmanar alla er som känner av covid-19 artade symptom att verkligen se till att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stanna hemma.
Som de flesta nu känner till, så är det möjligt att bära på covid-19 och vara symtomfri. Med anledning av detta så ser vi till att hålla avståndet, sprita händerna och inte byta utrustning med varandra.

Genom att följa dessa enkla men viktiga regler så ser vi till att hålla en bra och säker miljö under er vistelse hos oss!